verhuizen !!!!
Blijf op de hoogte en volg Mariet
22 Juli 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het is een stenen huis met een kleine voor - en een grote achtertuin met bomen en planten en een tuinhuisje.
Het heeft een redelijke woonkamer met open haard, een aparte eetkamer met een schuifpui naar buiten, een redelijke keuken en een gang die leidt naar 3 slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom (on ze slaapkamer) heeft een eigen badlamer in babyblue en de andere badkamer is wit. De vloer is overal witte matte tegels (ben ik heel blij mee) en de moren zijn ook allemaal wit, gewoon een gezellig stekkie. Het enige wat ontbreekt is de koelkast maar we zijn al wezen kijken voor een nieuwe met dubbele deuren, een kant vries, andere koel met een ijsblokjesmachine erin.
Als het goed is wordt vandaag de stroom weer aangesloten maar we moeten tot de volgende week donderdag wachten voor kabel en internet dus geen tv en geen bereichtjes na komende donderdag.
We huren een kleine truck voor de grote spullen en brengen vandaag en morgen alvast wat dozen die kant op
Ik ga weer verder met inpakken
Liefs..Mariet
ps..later meer fotos, ik kan er nu blijkbaar maar eentje opzetten
22 Juli 2008 - 19:48
Marianne:
Hey Mariet en Martin
proficiat met jullie nieuwe huis. mooi ding zo te zien, en die tuin wordt een mariet juweeltje, heel zeker.
volgende week bel ik je,we hebben nu ook skype.heel veel inpakplezier.
liefs Marianne -
22 Juli 2008 - 19:49
Pauline:
Proficiat! Toppie! Ziet er op het eerste oog gezellig uit. Ben benieuwd naar de foto's als je er woont.
Nu de verblijfsvergunning en de baan nog en dan kan het niet meer stuk.
Groetjes uit een Maasbree, waar het sinds vanmiddag eindelijk weer een beetje zomer wordt. -
22 Juli 2008 - 20:42
Katja:
Proficiat met jullie nieuwe huis zeg!
Het ziet er leuk uit, succes met de verhuizing.
Groetjes van Katja -
22 Juli 2008 - 21:44
Rob:
Jeuz, wat een kast van een ding. Ik hoop dat 't allemaal goed gaat met verhuizen :) -
23 Juli 2008 - 06:38
Sanneke:
Ha Mariet en Martin,
Proficiat met jullie nieuwe huis. Ziet er erg mooi uit.
Hoe is het verder met jullie? Al helemaal gewent Mariet?
Succes met inpakken.
Liefs -
23 Juli 2008 - 06:58
Mariëlle:
Hoi Mariet en Martin,
Effe een korte krabbel uit Venlo.
Ik wens jullie veel succes met jullie nieuwe huis. Dat jullie er maar een heel gelukkig mogen worden.
Groetjes Mariëlle. -
23 Juli 2008 - 07:04
Wendy :
Hi Mariet,
Wat een huisje.. Fijn voor jullie dat het goed gaat.
Bevalt het je in de States?
Heel veel groetjes en een dikke knuffel..
Wendy -
23 Juli 2008 - 18:05
Hélène:
te gek huis, wordt heel zeker knus ingericht en in de tuin hoef je je voolopig nog niet te vervelen. proficiat en veel geluk samen -
24 Juli 2008 - 22:24
Ine:
Ha sis and my beloved brother-in-law.
Proficiat met jullie geweldig huis (het ziet er tenminste van de buitenkant prachtig uit). Jammer dat de verbinding onlangs werd verbroken met bellen. Ik weet ook niet waar dat aan lag. Vandaag zijn jullie verhuisd en morgen beginnen wij met het uitbreken van de vloeren en een enkel wandje. Pfff we zitten al dagen in de rommel. (wat bewaart een mens toch veel!) En het zal ook nog wel een poos duren. Hopelijk hebben jullie sneller je plekje op orde.Veel sterkte en natuurlijk alle geluk van de wereld.
Kus,
Ine (en Vijo en de kids natuurlijk) -
24 Juli 2008 - 22:38
Ine:
Zie net de foto's van jullie huis op de mail. Ziet er goed uit. En wat een grote tuin!!
Liefs,
Ine -
27 Juli 2008 - 17:46
Tante Riek:
Hallo Mariet en Martin
Wat fijn zeg datjullie zo snel een huis hebben kunnen vinden.Het is van buiten gezien een mooi en groot huis.Heel veel geluk gewenst in dit mooie nestje.Heel veel geluk voor de toekomst.Oom Harrie en tante Riek.