donderdag 26 juni
Blijf op de hoogte en volg Mariet
26 Juni 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd Lauri met je verjaardag, ik hoop dat jullie een spetterend feest hebben ,zaterdag.
We hebben wat problemen met de auto en met internet deze week dus daarom hebben jullie een paar dagen niks van me gehoord
Ik ga als alles goed gaat vandaag bij Office Depot langs voor meer info naar hen en naar mij toe.
Afgelopen zaterdag was erg leuk, alleen jammer natuurlijk dat we verloren. Er waren ongeveer 25 medelanders aanwezig met vlaggen en allemaal in oranje natuurlijk. Het was een spiksplinternieuwe sportsbar met tog schermen overal aan de muur, zelfs in the toiletten zodat je niks hoefde te missen. Het eten was er lekker alleen duur en voor een pilsje betaal je 7 dollar, dat is ongeveer 4.50 maar dat mocht de pret niet drukken.
Ik moet vandaag ook naar de politie om aangifte te doen van skimming. Blijkbaar is mijn bankpas gekopieerd bij een betaalautomaat en nu haalt iemand geld van mijn rekening, niet veel en ik heb natuurlijk de pas laten blokkeren en heb een nieuwe pincode aangevraagd. Het vervelende is dat je dat allemaal van hieruit per telefoon moet doen en het duurt zeker een week voordat ik mijn nieuwe PIN binnen heb vian Rob.
Als ik aangifte doe is er kans dat ik het geld via de ING terug krijg, dus duimen maar
Verder ben ik door mijn knie gegaan op maandag en toen ben ik gevallen in de badkamer (vloer was nat) dus even voorzichtig aan doen (weer!!)
Heb ik ook wat positiefs te melden zullen jullie je afvragen? Ja, mijn schat is heel lief voor mij en daar gaat het toch allemaal om
Liefs...Mariet XX
26 Juni 2008 - 15:30
Ingrid Jacobs:
Hoi mariet,
eindelijk weer een leuk berichtje van jou. Ik hoop dat het allemaal goed komt met je pas en je evt. nieuwe baan. Jammer van Nederland dat ze verloren hebben maar ja, de russen waren sterker ! Hier is alles goed. Thuis ook,. hebben Vlinderfeestje gevierd en het was een groot succes. Op werk gaat het ook goed, ze willen een cross country team gaan samenstellen voor duitse en nederlandse verkoop. Lijkt me erg leuk, heb al bij duitsland meegeluisterd. Maar er volgt nog een sollicitatieprocedure als men echt geinteresseer is, het licht er ook aan wat ze van me verwachten wat er tegenoverstaat, we zien wel !!!! Verder is er intern nieuws, Gertie heeft een ander baan in Horst, Ine Barents gaat ons verlaten en heden morgen hebben ze aan Ernst bekend gemaakt dat ze de samenwerking niet voortzetten, dus je bergijpt, het brengt een boel onrust mee, Sanneke heeft nu vakantie, en het gaat al een klein beetje beter met haar. MNorgen is het Viking feest, maar ik ga niet, heb een druk weekend. Volgende week krijg ik lekker vakante ! Nou, Mariet, fijne avond en de groeten aan Martin !!!! Liefs Ingrid
26 Juni 2008 - 16:30
ELs:
Hoi hoi,
Wat heb jij pech met pasjes eerst hier en nu ook al in Amerika.Ik zal voor je duimen als je op gesprek moet bij Office Depot zou geweldig zijn als je de baan krijgt.
Hier in Maasbree is alles oke.Wij worden OPA en OMA.Charon en Pim verwachten over 6 maanden ,n baby.
Groetjes en liefs ELS -
26 Juni 2008 - 18:18
Katja:
Hoi Mariet,
hoe was het bij Office Depot gegaan?
Ik vind het leuk om je berichtjes te lezen. Wel vervelend dat ze je bankpas hebben geskimd... Komt wel goed hoop ik!! Dus het is wel lekker om met Martin te wonen? Gelukkig maar,is het toch maar goed dat je uit meijel bent vertrokken naar the States. Bij mij op het werk is iedereen ook druk in de weer met de komende vakantieperiode, maar het duurt voor mij nog wat lang eerdat ik vakantie heb. Pas 25aug. Maar ja, dan hoop ik dat het een beetje lekker weer nog is in nl, want ik heb geen plannen om naar het buitenland te gaan. moet eerst maar eens alles in Heythuysen in orde hebben. En wie weet, regel ik last minute nog wel iets...
Het ga je goed!
Groetjes uit meijel!