woensdag 18 juni
Blijf op de hoogte en volg Mariet
18 Juni 2008 | Verenigde Staten, Jacksonville
Vandaag is het gelukkig iets minder warm en doordat we gisteren eens geen onweer hadden is het ook niet broeierig. Mijn plantjes buiten doen het heel goed, de gladiolen bloeien en de jalapenos (zeer pittige groene pepertjes) zijn bijna goed voor te gebruiken. Alleen de bonen willen maar niet uitkomen, maar ja, her zijn Nederlandse bonen...hehe
Martin is vandaag ziek, zijn maag is van streek, nee niet van mijn koken want hij heeft gisteren helemaal niet warm gegeten, dus is hij tv aan het kijken, Stargate vandaag, bijna de hele dag, zo'n 10 episodes, na een tijdje ben ik dat moe dus ik dacht, ik schrijf maar wat !!
De manager van het hoofdbureau van Office Depot heeft gebeld om erachter te komen wat nu precies de bedoeling is en hij zei dat gezien de econische situatie er op dit moment niet veel banen zijn en zeker niet fulltime, heb ik weer, dus maar even afwachten, ik kan toch niks doen voordat ik mijn voorlopige werkvergunning heb.
Duim maar voor me !! groetjes..Mariet