zaterdag 7 juni
Blijf op de hoogte en volg Mariet
07 Juni 2008 | Verenigde Staten, Jacksonville
We waren wat laat want een vriend van Ian was op bezoek, aardige jongen genaamd Alan die zeer geinteresseerd was in Nederland maar tegen 11 uur vertrokken we op zoek naar borden en posters.
We zoeken een boekenkast en een paar glazen bijzettafels maar die waren er niet, wel wat andere leuke dingen (de meesten van jullie kennen mijn verzamelwoede wat betreft kommetjes en zo), we kochten niet echt veel maar ik heb wat sieraden gevonden. De meeste mensen die verkopen weten namelijk niet wat ze verkopen, oud spul van de zolder, van oma of een tante, dus ik vond een ketting met hanger, rood goud met twee echte pink parels en een diamantje, de vrouw wilde er 75 cent voor en een stel oorbellen, sterling silver met weer twee echte parels voor 25 cent, dus een dollar (is 75 euro cent) voor twee sieraden die waarschijnlijk bij elkaar 100 maal zoveel waard zijn, niet slecht voor een uurtje zoeken denk ik.
We zitten nu aan de pizza en Martin is salade aan het maken voor dadelijk
Fijn weekend allemaal !!!
Mariet en Martin