donderdag 5 juni 2008
Blijf op de hoogte en volg Mariet
05 Juni 2008 | Verenigde Staten, Jacksonville
Het belooft een hete dag te worden, gisteren hadden we wat regen later in de middag en het koelde iets af, een paar muggen hebben mij ook al welkom geheten. We hebben film gekeken en een gegrilf kipje verorberd, de left overs zijn voor dadelijk, voor lunch.
We willen vanmiddag naar de film gaan, Iron Man maar moeten op de postbode wachten, ik verwacht een aangetekende brief van de ING, mijn creditcard wordt nagestuurd. Ik had hem opgezegd en ingeleverd maar toen ik wilde pinnen op mijn gewone card maandag werd de pas eerst niet herkend en toen zeiden de pinautomaten dat de code geblokkeerd was, leuk in een ander land met maar 20 dollars in je beurs. Na wat heen en weer gebel met Panningen is het opgelost, ik kan alleen blijkbaar niet overal pinnen met een WERELDPAS lol, het moet aangesloten zijn op hun netwerk maar ja...pin automaten vind je hier in bijna elke grotere winkel en benzinestation.
Als ik mijn creditcard heb (als backup) gaan we een afspraak maken op het visumburo en dan gaat het hele circus beginnen.
Nu even lekker ontspannen, ikga een paar sinaasappels plukken voor mijn sapje, moet tenslotte ook gezaond blijven en niks zo lekker als vers van de boom, nog warm van de zon
Zwaai zwaai van Mariet en Martin
05 Juni 2008 - 15:55
Mariëlle:
Hoi Mariet en Martin,
Geniet maar volop van jullie leven daar!!
Laat het jullie goed gaan en laat nog eens wat horen. Zodra ik wat te melden heb laat ik het ook weten.
Groetjes en liefs uit Nederland,
Mariëlle.
06 Juni 2008 - 06:25
Ingrid Jacobs:
Hoi luitjes, wat leuk om van je te horen. blij te horen dat het goed gaat, op je pin pas na dan. Hier is ook alles goed. Overal hangen de oranje vlaggetjes voor de EK, vanavond avond-vierdaagse (laatste dag) en we hebben heerlijk zonnig weer. Groetjes en tot mails ! P.s. mis je ! Liefs Ingrid -
06 Juni 2008 - 11:08
Moeder (via Ine):
Lieve Mariet,
Ik hoop dat je goed zult wennen in Amerika.
Ik hoop dat je een keer belt.
Ine houdt me op de hoogte van je berichtjes.
De groeten aan Martin.
Veel liefs van moeder.
07 Juni 2008 - 10:54
Miep:
Hallo Mariet en Martin,
Eventjes een groet uit Helden. Hoop dat met de pas alles is goedgekomen.
Gisteravond waren we op een bedrijfsfeest van Océ en daar speelde o.a. de Golden Earing. Nou, onze oren toeteren er nog een beetje van, maar wat kunnen die 'oudjes' nog goed spelen. Tot de volgende keer.
Groetjes van Miep