zonnige dinsdag
Blijf op de hoogte en volg Mariet
07 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Wat is het toch weer lekker weer vandaag!! 26 C en het zonnetje schijnt, ik hoop dat het in Nederland ook en fjne dag is.
Gisteren heb ik de hele dag met Martin's mm gebracht. We gingen eerst naar een chinees restaurant voor lunch, alle chinese restaurants hier hebben een buffet en je kunt je niet voorstellen wt er allemaal te krijgen is, vooral veel seafood zoals garnalen in allerlei varieteiten en zalm en kreeft maar ook veel kip, zoet, zuur, pittig en met veel sausjes.
Daarna gingen we aar haar huis waar ik haar geholpen heb met het uitruimen van kasten. We gaan namelijk een garagesale houden in ons huis, waarschijnlijk het laatste weekend van oktober. Ze heeft haar huis zo vol staan met spullen dat er bijna geen plaats meer is om te lopen.
We begonnen met haar kleerkasten, echt teveel om op te noemen. Twee grote vuilniszakken vol en je kon amper zien dat er wat weg was maar deze vrouw wil veel te veel bewaren !!
Daarna washaar handtassen collectie aan de beurt. Ik heb geloof ik
wel 60 me handtassen in mijn handen gehad, leer, stof, gehaakt, gebreid, alles kwam voorbij. Ik heb er een paar voor mezelf gereserveerd, hele mooie leren tassen van een duur merk en de rest ging allemaal in een krat.
Toen natuurlijk de tuin in, haar grote passie is planten, zaaien, stekken en ons terras staat al aardig vol met exotische planten en bloemen. Ik kreeg gisteren twee magnolia's die zomaar spontaan in haar tuin opkomen, een paar avocado's, varens en nog een paar waarvan ik de naam niet heb onthouden.
Aan het einde van de middag bracht ze me terug met een auto vol met spullen, Martin zuchte alleen maar !
Ze had ook een ouderwetse glazen blender voor mij, lekker milkshakes maken nu en een indoor grill voor als het regent.
Zaterdag waren we zelf gaan garagesalen en ik kwam thuis met een tostimaker, spiksplinternieuw voor 70 cent en een naaikabinetje, zo'n ouderwets waar je de zijkanten van uit kan trekken, gevuld met tig soorten garen, naalden, knopen, een schaar en spelden voor 2 euro, dat was nog eens een koopje !!
Vandaag ga ik lekker relaxen want mijn blaasontsteking is nog steeds niet helemaal over, dus de groetjes en veel liefs va Mariet
ps..kan iemand mij een frikandel speciaal opsturen?
07 Oktober 2008 - 18:30
Marianne:
Je moet altijd wensen blijven houden, dus als je weer in Nederland komt, als eerste een fric.speciaal!!Kun je je daar alvast op verheugen.
Wij hebben dus lekker herfstweer, 17 graden met een zonnetje, je kunt dus hier ook zonder jas naar buiten.
Hier is alles in voorbereiding van de herfstvakantie. Marieke leert zich suf voor de SE`s.Thijs is in Tilburg een huishouden aan het runnen. De telefoon gaat hier dus geregeld en dan is het "mam........".Leuk!!
heel veel fun met garagesaling. Dikke knuf van Marianne
07 Oktober 2008 - 18:40
Marij:
Ha Mariet
Det zuut der hielemaol neet verkierd oet dao beij dich!!
"lekker zunke...lekker sjuume.....lekker kaupe
van de eine nao de angre graasj gaon laupe
Ach had ik mer un frikandel
Mer maedje gluif mich
Dét kumt wel!!
Groetjes oet ut herfstachtige Helje
Groetjes van Marij
12 Oktober 2008 - 13:19
Pauline:
Asse zelf ens eine oer Hollandse friteskroam begins met euverheerlijke fricandelle en kroketjes, nassi en bamieballen.
Det volk wasse hebs ontmoet beej ut voetballe hebse den beslist al as klant!
Heej is ut vandaag eine grieze herfstdaag, gister waar ut prachtig!
XXX Pauline