Het wordt herfst !!!
Blijf op de hoogte en volg Mariet
18 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Je kunt aan alles merken dat het herfst wordt. De eerste blaadjes aan de bomn verkleuren en het gras is natter in de morgen. De temperatuur zakt, het wordt vandaag zo'n 28 C e de nachten worden koeler, 21 C.
Dat betekent dat de airco minder hoeft te draaien, dus een veel lagere stroomrekening voor de komende maanden. Je betaalt hier direct wat je hebt verbruikt, wel handig, da kom je achteraf niet voor verassingen te staan.
Martin is naar de kapper, er moet weer een heleboel af. Hij heeft erg dik haar en dat wordt behoorlijk onhandelbaar na een tijd.
Gisteren hadden we een flinke onweersbui, de eerste regen na een week en de tuin had het erg nodig.
Er zit een poes in onze tuin, we denken dat ze van de vorige bewoners is geweest die haar gewoon achtergelaten hebben. Ze bedelde elke dag voor eten maar we hebben genoeg aan Ushuaia en hebben haar niks gegeven, verder was ze ok nog zwanger. Het is een mooie poes, wit met rood e zwart en e meesten van julie weten dat ik een kattengek ben dus het was best wel moeilijk. Gisteren was ik in de tuin aan het wieden en hoorde ik de kittens miauwen. Blijkbaar heeft ze haar nest onder het tuinhuisje get, daar is een gat, gegraven door honden. He is er tenminste warm en droog.
Ik heb me gisteren behoorlijk verbrand aan opspattend vet. Twee vingers hardstikke rood en een flinke blaar. Het deed behoolijk pijn en Martin is de tuin ingedoken en kwam terug met een dik blad van een vetplant, Aloe Vera. Hij kneusde het en streek de slijm over de vingers. De pijn verminderde meteen en vanmorgen ziet ht er heel goed uit. We hebben verschillende van deze planten in de tuin en ik ga er nu wat extra stekken, een echt wondermiddel
Zover de laatste nieuwtjes vanuit Jacksonvile
Ik ga zo dadelijk mijn dagelijks ommetje maken en sluit af met een dikke knuffel voor jullie allemaal !!!
18 September 2008 - 12:27
Mariëlle:
Hoi Mariet,
Ik ben blij dat alles goed met jullie is. Feliciteer de moederpoes maar van me! Ik ben zo mogelijk nog meer kattengek dan jij bent!!!
Als het bij jullie herfst wordt, dan wordt het hier winter. Het is 's nachts ongeveer 5 graden en overdag halen we net de 16 graden. Jippie met z'n allen weer de winterkleding aan!!!!
Verder aan deze kant van de grote wateren ook alles oké.
Groetjes Mariëlle.