thuis en ook weer niet !! - Reisverslag uit Jacksonville, Verenigde Staten van Mariet Knippenberg - WaarBenJij.nu thuis en ook weer niet !! - Reisverslag uit Jacksonville, Verenigde Staten van Mariet Knippenberg - WaarBenJij.nu

thuis en ook weer niet !!

Blijf op de hoogte en volg Mariet

31 Maart 2008 | Verenigde Staten, Jacksonville

Ik ben weer in nederland en op mijn werk maar het voelt raar. Mijn ticket is geboekt voor 31 mei om te verhuizen en ook is zo ontzettend dubbel. Afscheid nemen is niet leuk maar het vooruitzicht om met Martin samen te wonen en daar ook te werken is wel geweldig natuurlijk. Het worden drukke en emotionele weken

• 31 Mei 2008 - 13:26

Ine:

Ha lieve sis,
    Het is nu zaterdag 31 mei 15.20 en ik denk steeds aan je. Hoe zal 't gaan. Zul je een beetje kunnen uitrusten in het vliegtuig na die vermoeiende weken en vooral emotionele momenten. En hoe was het afscheid op schiphol. Moeilijk natuurlijk. Maar nu ga je de komende tijd maar lekker relaxen met Martin en alles op een rijtje zetten.Ik kan mijn draai nog steeds niet vinden. Het is al de hele week zo. Heel raar en onwerkelijk.Maar dat komt wel weer goed. Als je er maar bent en de reis is goed verlopen en je kunt je mannetje omarmen dan is iedereen weer happy!!!
    Liefs x your little sissy.

Verslag uit: Verenigde Staten, Jacksonville

Mariet

Ik woon in Jacksonville Florida samen met mijn man Martin. Ik werk voor at&t en doe technical support voor internet. Ik heb twee zonen en twee kleindochters, Martin heeft een zoon en een dochter en een kleindochter Mijn hobbies zijn koken, bakken, schrijven en de natuur