zaterdag 15.03.08
Blijf op de hoogte en volg Mariet
16 Maart 2008 | Verenigde Staten, Jacksonville
Het was dus lekker vandaag en we gingen op zoek naar garage/yardsales. Als mensen hier wat willen verkopen zetten ze gewoon borden aan de weg en alles staat in de tuin en/of garage. Hele woonwijken staan vol borden en meestal is alles spotgoedkoop. We waren op zoek naar bijzettafels maar vonden alleen een picnickmand voor 2 dollars. Na een lekkere lunch thuis met een gegrild haantje zijn we gaan vissen. Op de eerste plaats, een kleine haven in een kreek waaide het te hard, daarne zijn we op een beschutte plek aan een kleine rivier gaan staan en hebben onze hengeltjes uitgegooid. Een worm aan de haak (ja, dat durf ik zelf) en wachten. Maar de vissen wilden niet echt dus misschien morgen. Vanavond gaan we waarschijnlijk een mooie film bekijken en dan morgen onze huwelijksdag en op de webcam met moeder.
Groetjes uit Jacksonville van Mariet en Martin XX
16 Maart 2008 - 12:03
Hay En Miep:
Happy anniversary to the both of you!!
We hope you'll have an sunny day.
Greetings
H&M -
16 Maart 2008 - 22:44
Ine:
Het was leuk met de webcam. Moeder snapte er niet veel van maar wij hebben genoten.Jullie hebben nog een heerlijke avond voor de boeg om je huwelijk te vieren. Wij gaan nu naar bed. Een fijne avond nog!!!!!(waren de krab-benen lekker?)
xxx Ine.(ook van Vijo en de rest)